BJP dalgası bugün yükseliyor, yarın geri çekilebilir: Raj Thackeray | Bombay’dan Haberler

betül

Member
MUMBAI: Maharashtra Navnirman Sena başkanı Raj Thackeray Perşembe günü yaptığı açıklamada, siyasetteki güç gelgitlerinin doğal olduğunu ve BJP’nin bugün yükselişte olduğunu ancak popülaritesinin yarın düşebileceğini hatırlaması gerektiğini söyledi.

Thackeray, BJP’nin siyasi zorunluluklarına ve yasal bir karmaşaya sıkışan Eknath Shinde hükümetine ve genel seçimlerdeki gecikmeye bir göz atarak, “Vatandaş seçimleri konusu ortaya çıkarsa, SSC sınavlarında başarısız olmuş gibi hissediyorum” dedi. . (HT FOTOĞRAF)

Thackeray Perşembe gecesi partisinin kuruluşunun 17. yıldönümünde Thane’deki Gadkari Rangayatan’da konuştu. Thackeray, BJP tarafından Bombay metropol bölgesindeki sivil organlarda iktidarı ele geçirmede destekleyici bir rol oynaması için kur yapıyor, ancak Thackeray seçim öncesinde bir ittifakı reddetti ve belediye seçimlerinde kendisi oy kullanmayı seçti.

Thackeray, 2014 seçimlerinde ezici çoğunluğu kazanmadan önce onlarca yıldır muhalefette çalıştığı BJP’nin siyasi ahlakına ve azmine övgüde bulundu ve parti yetkililerine BJP’nin 1952’den beri var olduğunu, ardından Jana Sangh olarak ve kademeli olarak yer aldığını hatırlattı. seçimlerde ana muhalefet partisi olarak ortaya çıktı, ardından 13 günlük dar bir çoğunluk hükümeti kurdu ve sonunda 1999’da Vajpayee liderliğindeki bir koalisyon hükümeti kurdu ve 2014’te tam çoğunluğu kazandı.

“MNS’nin iktidara gelmesinin bu kadar yıl alacağını söylemiyorum. Ben sadece BJP’nin verdiği uzun mücadelenin ve sıkı çalışmanın altını çiziyorum” dedi.

Thackeray, BJP’nin siyasi zorunluluklarına ve yasal bir karmaşaya sıkışan Eknath Shinde hükümetine ve genel seçimlerdeki gecikmeye bir göz atarak, “Vatandaş seçimleri konusu ortaya çıkarsa, SSC sınavlarında başarısız olmuş gibi hissediyorum” dedi. . Genel seçimler ne zaman yapılır diye sorarsanız Mart diyorlar. Mart gelince ekim derler. Ekim geldiğinde muhtemelen önümüzdeki Mart diyecekler! Ne zaman genel seçim olsa iktidar olacağız” dedi.

Thackay, vatandaşların diğer siyasi partilerden bıktığını ve MNS’ye bir şans vermekten çekinmeyeceklerini söyledi. Ama önemli olan seçmene ulaşmamız. Seçim bölgelerinizdeki halka açık toplantılara hitap edeceğim, ancak kapı kapı dolaşıp seçmenlerin güvenini kazanmalısınız. İktidardan çok uzakta değiliz” dedi.

Bu olayı kutlamak için gözden geçirilmiş bir parti web sitesi açıldı. Thackay’ın 22 Mart’ta Dadar’da başka bir mitingde konuşma yapması bekleniyor.

En iyi haber bültenlerimize abone olun