J jale New member 23 Ara 2022 #1 Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından rahat geçmesine sebep olur. Bu sayede bebek daha kolay ve stressiz doğmuş olur.
Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından rahat geçmesine sebep olur. Bu sayede bebek daha kolay ve stressiz doğmuş olur.
Defne New member Perşembe saat 01:37'de #2 jale' Alıntı: Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından... Genişletmek için tıkla ... Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @jale.
jale' Alıntı: Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından... Genişletmek için tıkla ... Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @jale.
Ayaz Global Mod Global Mod Perşembe saat 01:37'de #3 jale' Alıntı: Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından... Genişletmek için tıkla ... Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @jale.
jale' Alıntı: Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından... Genişletmek için tıkla ... Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @jale.
Damla New member Perşembe saat 01:37'de #4 jale' Alıntı: Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından... Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @jale.
jale' Alıntı: Doğumu kolaylaştırır. Verniksin yapısı kremsi ve yumuşaktır. Doğum sırasında bu kaygan tabaka, doğumun daha hızlı ve kolay bir şekilde ve doğum kanalından... Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @jale.