Gurgaon'da 9 LPA veya Mumbai'de 16 LPA? Startup çalışanı maaş artışları konusunda uyardı | Dağıtım

betül

Member
Bir başlangıç çalışanının kazançlı iş teklifi, maaş artışı için Gurgaon'dan Mumbai'ye taşınmanın faydalı olsun, Reddithe hakkında ateşli bir tartışmayı tetikledi. Şu anda Gurgaon'da çalışan kullanıcı £Yılda 16 lakh, mevcut £9 lakh.

Başlangıç çalışanı, yaşam tarzını sürdürememek için Mumbai'deki (temsil) yaşam tarzını korumamak için endişelerini paylaştı. (Temsil).

“Yemeklerle ilgilenen bir aşçım var ve temizliğin kendisini yapıyorum, bir bütün olarak oldukça düşük sınırlı yaşam tarzı. Şimdi sabit bir başlangıç ile Mumbai'nin erken aşamalarında (Nariman Point yakınında ofis) bir başlangıçtan bir teklifim var £Yılda 16L, ayrıca bazı ek bileşenler (bonus, özsermaye vb.) ”Diye ekledi.

Kullanıcı, rolün heyecan verici olmasına rağmen, endişe duyduğundan endişe duyuyor £Yılda 16 lach için yeterli olmaz, böylece Mumbai'de, özellikle Güney Bombay yakınlarında yaşardı.

Gönderiye buradan bir göz atın:

“Gurgaon'dan ne kadar büyük bir yaşam tarzı ayarı gelmeli? Mümkünse, Mumbai'deki yerel trenlere güvenmek ve şu anda zevk aldığım otomatik konfor ve kısa gidip gelmek istemiyorum.” Dedi.

Pozisyon hızla viral hale geldi ve çoğu ağırlıklı olarak harekete karşı olan bir cevap dalgasını tetikledi.

Bir kullanıcı, “Hayır, Gurgaon'da iyi bir hayat yaşıyorsun, açgözlü bırakmayın ve Mumbai gibi bir şehir için atmayın. Mumbai kelimenin tam anlamıyla son derece hızlı ve yoğun bir şehirdir.”

“Bunu düşünme bile. Delhi ve Mumbai'den 15 yıl boyunca gelirdim. Sadece Mumbai'nin bir kaos olduğunu söyleyebilirim. Buna ek olarak, sayıya bakmaya değmez,” dedi diğeri.

Üçüncü bir kullanıcı şunları ekledi: “Eğer kaosu seviyorsanız ve içinde huzurunuzu bulursanız, Mumbai'ye gelmeyi düşünün. Aksi takdirde Gurgaon'un Mumbai'nin daha ucuz ve daha yavaş olduğu her şeye sahip.