Hiç telefonunuzu, cüzdanınızı veya … 25 kg Kuhghee'yi taksiyle terk ettiniz mi? Yalnız değilsin. Uber'in kaybettiği ve bulunduğu Endeks 2024 burada ve bir şeyleri taksilere geri bırakma konusunda Hintlilerin ilginç alışkanlıklarını gösteriyor. Mumbai, günün en unutkan zamanı olan 18: 00'e kadar en unutkan şehirden, muhtemelen sizi güldüreceğiniz bilgi listesini ortaya koyuyor.
Kochi'deki bir Uber sürücüsü, kapalı bir yolculuktan sonra bir kadına (temsil resmi) istenmeyen haberler gönderdi
Hangi şehirler en unutkanlıydı?
Mumbai, Delhi'yi ilk sporu almak ve sermayeyi ikinci sayıya getirmek için tahttan indirdi. Diğer üç yer söz konusu olduğunda, Pune, Bangalore ve Kalküta tarafından devralınırlar.
Liste de şunları söyledi: “En önemli şehirlerde, Haydarabad'dan sürücüler nesnelerini en az unuttular.”
En unutkan zamanlar ve veriler
Evet, veriler, Hintlilerin daha unutkan olduklarında aslında belirli zamanlar olduğunu gösteriyor. Uber listesine göre, insanlar işleri çoğunlukla akşamları geri bırakma eğilimindedir – 18:00, 19:00 ve 20:00
2024 için, listeye giren veriler 10 Mayıs (Cuma, Akshay Tranya), 3 Ağustos (Cumartesi, Shivratri) ve 28 Eylül (Cumartesi) idi.
Uber listesi, haftanın en unutkan günlerinin Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olduğunu gösteriyor.
İnsanların unuttuğu en yaygın nesneler:
Taksilerde unutulma konusunda bazı nesneler tekrarlanan suçlular gibi görünüyor. Listede sırt çantaları, kulaklıklar, telefonlar, cüzdanlar, güneş gözlüğü, anahtarlar, kıyafetler, dizüstü bilgisayarlar, su şişeleri ve hatta geçişler var. Kulağa tanıdık geliyor mu? Hiç bunlardan birini tek bir yolculukta bıraktın mı?
İnsanların Uber'de sahip olduğu benzersiz nesneler:
Bu şunları içerir:
Kuhghee 25 kg
tekerlekli sandalye
Bansuri (flüt)
Postiş
Gaz brülör fırını
Düğün sari
Altın bisküvi
teleskop
Ultrason yüzlerce kontrol ünitesi
Hawan duyurdu (Kutsal Ateş Sunağı)
Kayıp nesneleri nasıl söylerim?
Şirket ayrıca kayıp eşyaların nasıl çağrıldığına dair adım adım talimatlar ekledi.
“Menü” sembolüne dokunun
“Seyahatinize” dokunun ve bir şey bıraktığınız geziyi seçin
“Bu yolculukla ilgili bir sorun bildir”
“Bir makaleyi kaybettim”
“Kayıp bir makale aracılığıyla şoförümle iletişime geçin”
Bu adıma ulaşır ulaşmaz telefon numaranızı girin ve Uber sürücüye bağlanır. Eşyalarınızı kabinde bıraktıysanız, onları çağırmak için sürücüyle koordine edebilirsiniz. Ancak, sürücüyle iletişime geçemezseniz, kaybı Uber uygulamasıyla bildirebilirsiniz.
Kochi'deki bir Uber sürücüsü, kapalı bir yolculuktan sonra bir kadına (temsil resmi) istenmeyen haberler gönderdi
Hangi şehirler en unutkanlıydı?
Mumbai, Delhi'yi ilk sporu almak ve sermayeyi ikinci sayıya getirmek için tahttan indirdi. Diğer üç yer söz konusu olduğunda, Pune, Bangalore ve Kalküta tarafından devralınırlar.
Liste de şunları söyledi: “En önemli şehirlerde, Haydarabad'dan sürücüler nesnelerini en az unuttular.”
En unutkan zamanlar ve veriler
Evet, veriler, Hintlilerin daha unutkan olduklarında aslında belirli zamanlar olduğunu gösteriyor. Uber listesine göre, insanlar işleri çoğunlukla akşamları geri bırakma eğilimindedir – 18:00, 19:00 ve 20:00
2024 için, listeye giren veriler 10 Mayıs (Cuma, Akshay Tranya), 3 Ağustos (Cumartesi, Shivratri) ve 28 Eylül (Cumartesi) idi.
Uber listesi, haftanın en unutkan günlerinin Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olduğunu gösteriyor.
İnsanların unuttuğu en yaygın nesneler:
Taksilerde unutulma konusunda bazı nesneler tekrarlanan suçlular gibi görünüyor. Listede sırt çantaları, kulaklıklar, telefonlar, cüzdanlar, güneş gözlüğü, anahtarlar, kıyafetler, dizüstü bilgisayarlar, su şişeleri ve hatta geçişler var. Kulağa tanıdık geliyor mu? Hiç bunlardan birini tek bir yolculukta bıraktın mı?
İnsanların Uber'de sahip olduğu benzersiz nesneler:
Bu şunları içerir:
Kuhghee 25 kg
tekerlekli sandalye
Bansuri (flüt)
Postiş
Gaz brülör fırını
Düğün sari
Altın bisküvi
teleskop
Ultrason yüzlerce kontrol ünitesi
Hawan duyurdu (Kutsal Ateş Sunağı)
Kayıp nesneleri nasıl söylerim?
Şirket ayrıca kayıp eşyaların nasıl çağrıldığına dair adım adım talimatlar ekledi.
“Menü” sembolüne dokunun
“Seyahatinize” dokunun ve bir şey bıraktığınız geziyi seçin
“Bu yolculukla ilgili bir sorun bildir”
“Bir makaleyi kaybettim”
“Kayıp bir makale aracılığıyla şoförümle iletişime geçin”
Bu adıma ulaşır ulaşmaz telefon numaranızı girin ve Uber sürücüye bağlanır. Eşyalarınızı kabinde bıraktıysanız, onları çağırmak için sürücüyle koordine edebilirsiniz. Ancak, sürücüyle iletişime geçemezseniz, kaybı Uber uygulamasıyla bildirebilirsiniz.