İnsanlar rezervasyonları seçimlerle karıştırmaz: Raosaheb Danve | Mumbai Haberleri

betül

Member
Jalna: Demiryollarından Sorumlu Devlet Bakanı ve BJP'nin Jalna adayı Raosaheb Danve, Surendra P Gangan'a Marathalar veya OBC'ler arasında BJP'ye karşı herhangi bir huzursuzluk olmadığını ve muhalefetin BJP seçildiğinde Anayasa'da olası değişiklik yapılmasına ilişkin propaganda yaptığını söylüyor.


İnsanlar rezervasyon ile tercihi karıştırmıyor: Raosaheb Danve

Marathalar ve OBC'ler iktidardaki partilerden rahatsız; bu sizin anket beklentilerinize zarar vermez mi?

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

İnsanlar Arakshan'ı (rezervasyon) seçimle karıştırmazlar. Maratha kotası aktivisti Manoj Jarange-Patil bile yarışmayacağını açıklamadan önce bunu söyledi. Cemaat konuyu seçimlere kadar askıya aldı. Biz hiçbir zaman rezervasyona karşı çıkmadık ve hükümet de mevcut kotanın düşürülmesini hiçbir zaman desteklemedi. OBC’lerin kotaları dolduğu için üzgün olduklarını söylemek yanlış olur.

Modi hükümetine karşı size yöneltilen iktidar karşıtlığının ve kırgınlığın mücadelenizi zorlaştırdığını düşünmüyor musunuz?

Seçim bölgemdeki kalkınmanın kötü durumuyla ilgili kamuoyu yoklamalarıyla mücadele edeceğim. Sektörün kutu hattı değerindeki ilk lojistik limanı olacak kuru limanı getirdim ₹Demiryolu vagonlarının bakımı için 100 crore hazır, harcadığımızdan daha fazlasını yapıyoruz ₹Uygulanan diğer birçok projenin yanı sıra yol inşaatı ve iki demiryolu hattının onaylanması için 6.000 crore neredeyse tamamlandı. İnsanlar bunu kabul edeceklerdir. Dahası, onun liderliği altında ülke yeni boyutlara ulaştıktan sonra vatandaşlara güven aşılayan Modiji'ye insanlar oy vermek istiyor. G-20 zirvesine katılan 175 ülke, Modiji'nin 2047 Hindistan vizyonunu kabul etti.

Modi hükümetine karşı huzursuzluk raporları da var.

Bu doğru değil. Muhalefet, yeniden iktidara gelmemiz halinde anayasanın yürürlükten kaldırılacağı yönünde yalan propaganda yayıyor. Modiji, Temsilciler Meclisi'nin sorumluluğunu üstlenmeden önce kendisini Anayasa'ya adamış tek Başbakandır. Bunun kendisi için Gita ve İncil'den daha önemli olduğunu söyledi.

Seçim tahvilleriyle ilgili iddialar da asılsız. Jawaharlal Nehru günlerinden bu yana bir gelenek olduğu gibi, her parti seçimler sırasında meşru bir şekilde bağış alır. Seçim tahvilleri siyasetin finansmanında şeffaflık yaratma girişimidir.



  • YAZAR HAKKINDA
    Yazar standardı 90x90


    Surendra P. Gangan, Hindustan Times'ın Mumbai Baskısının Politika Bürosunda Kıdemli Editördür. Maharashtra Hükümeti'nin devlet politikaları ve idari geçmişleri hakkında rapor veriyor. Diğerlerinin yanı sıra finans, tarım ve sosyal sektör alanlarındaki gelişmelere ilişkin raporlar. …Ayrıntılı olarak görün

Haberler / Şehirler / Mumbai / İnsanlar rezervasyon ile tercihi karıştırmıyor: Raosaheb Danve