Salman Khan'ın evinin önünde silah sesleri: Bir şüpheli daha Haryana'dan tutuklandı | Mumbai Haberleri

betül

Member
Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Bollywood oyuncusu Salman Khan'ın buradaki evinin önünde gerçekleşen silahlı saldırıyla ilgili olarak Haryana'dan bir adamın tutuklandığını söyledi.


Salman Khan bayramda evinin önünde.(PTI)

Bir yetkili, şüphelinin tutuklanan iki sanıktan biriyle akraba olduğunu ve olaydan önce ve sonra sürekli temas halinde olduklarını söyledi.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Hapisteki adamın, hapisteki gangster Lawrence Bishnoi'nin küçük kardeşi Anmol Bishnoi'den talimat aldığından şüphelenildiğini söyledi. Dikkat çeken nokta ise olaydan birkaç saat sonra, saldırının sorumluluğunu üstlenen bir Facebook paylaşımının ortaya çıkmasıydı. Gönderinin Anmol Bishnoi tarafından yüklendiği iddia edildi. Polis Salı günü yaptığı açıklamada, soruşturmanın Lawrence Bishnoi çetesinin tutuklanan ikiliyi işe almadaki rolüne işaret ettiğini söylemişti.

Ayrıca okuyun | Rapora göre Salman Khan'ın evinde ateş açıldı: Sanık öldürmek değil korkutmak istiyordu

Yetkili, Khan'ın Bandra bölgesindeki evine ateş açtığı iddiasıyla Pazar günü tutuklanan Sagar Pal ve Vicky Gupta'nın, gözaltına alınan şüpheliye hareketleri hakkında ayrıntılı bilgi verdiğini ve aramaların internet üzerinden yapıldığını söyledi. Yetkili, suçun ardından Pal ve Gupta'nın Mumbai'den ayrılarak Bhuj'a doğru yola çıktığını söyledi ve Surat yakınında iletişimde oldukları cep telefonunun SIM kartını değiştirdiklerini ekledi.

Polisi izlerinden uzaklaştırmak için sık sık cep telefonlarını kapattılar. Polis, teknik inceleme sırasında aranan numaranın her zaman aynı olduğunu keşfetti.

Ayrıca okuyun | 'Nasıl olduğunu bilmiyorum…': Adamın babası, Salman Khan'ın evinin önünde ateş ettiği için tutuklandı

Kısa süre sonra şüphelinin izinin sürüldüğünü ve Haryana'da tutuklandığını belirten yetkili, şüphelinin Mumbai'ye götürüldüğünü ve sorgulandığını ancak davada henüz tutuklanmadığını söyledi.

Polis daha önce Pal ve Gupta'nın elden ele dolaştırıldığını iddia etmişti ₹Khan'ın evindeki silahlı saldırı için 1 lakh verildi ve emir sonrasında daha fazla para sözü verildi.