Panvel MLA dördüncü dönemden emin | Mumbai Haberleri

betül

Member
PANVEL: Seçim bölgesi Başbakan Narendra Modi tarafından geçen hafta halka açık bir toplantı için seçilen üç kez MLA olan Panvel Prashant Thakur'un BJP adayı, dördüncü dönem için yarışacağından emin. Panvel'den ilk kez yarıştığı 2009'dan bugüne, genç lider uzun bir yol kat etti ve güç ve itibar olarak büyüdü. Onun popülaritesi, her toplantıda onu selamlayan coşkulu kalabalıklardan açıkça görülüyor.

Panvel BJP adayı Prashant Thakur (ortada) (HT PHOTO)

Panvel gibi büyük bir seçim bölgesinde kampanya yürütmek kolay değil. Ancak Prashant halka ulaşmak için çevrilmemiş taş bırakmıyor ve hatta kendisini karşılayan pankartlar ve çelenklerle şenlikli bir görünüme sahip olan uzak köylere seyahat ediyor.

Rousing resepsiyonu hakkında yorum yaparak, “Sadece seçimler sırasında değil, tüm yıl boyunca çalışıyoruz. Babam eski milletvekili Ramseth Thakur'un siyasi hayatına başlamasından bu yana durum böyle. Bu yüzden insanlar tekrar tekrar beni seçtiler ve bana bu kadar büyük bir sevgi yağdırdılar.”

Thakurlar, Hindistan Köylü ve İşçi Partisi'nden (PWP) Kongre'ye ve ardından BJP'ye kadar parti üyeliğindeki değişikliğe rağmen kendi seçim bölgelerini korumayı başardılar. “Babamın hâlâ bizi yönettiğini gören insanların güveni korundu. Ben ve sivil toplumdaki evin reisi olan kardeşim Paresh, toplumun tüm kesimleri için çalışmaya devam ettik. Bölgenin kalkınması için neden parti değiştirmeye karar verdiğimizi insanlar biliyor.”

Muhalefetin eleştirilerini bir kenara bıraktı ve onları seçim bölgesine herhangi bir proje veya plan getirememekle suçladı. “100 avronun üzerinde devlet fonu getirdim ₹Çeşitli projeler için 2.100 crore. Su sorunu önümüzdeki sekiz ay içinde çözülecek. Hetawane ve Kondane barajlarının kapasitesi artırılacak, Nhava Sheva Plan 3 ise bölgeye ilave su getirecek.”

Kendisine atfedilen diğer önemli projeler şunlardır: ₹Bunlardan ₹480 crore değerindeki enerji projeleri ₹₹250 crore değerindeki çalışmalar çoktan başladı; A ₹Kalamboli otoyolu için 550 Crore kavşak iyileştirme projesi ve kırsal bölgelerdeki 25 sağlık merkezi. “Ayrıca Kharghar'daki DB Patil Bhavan'ı tüm topluluklar için geliştiriyoruz; Khanda Kolonisindeki Ramabai Ambedkar Hostel ise 350 öğrenci için geliştiriliyor. Ve Navi Mumbai havaalanına saygıdeğer liderimiz DB Patil'in adı verilmeli.”

Havaalanı çevresindeki NAINA projesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Kaliteli altyapı ve hizmetler sağlayacak. Ancak köylüler bunu istemiyorsa Gram Sabha'da oylama yapılması gerekiyor. Köylülere haksızlık yapılırsa projeye gerek kalmaz.” Ayrıca PAP evlerinin düzenlenmesi gibi hassas bir konuya da değinerek, onlara mülkiyet haklarının verilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Gelecek hedefleriyle ilgili sözlerini dikkatle seçerek şunları söyledi: “Prashant Thakur'un kalkınma çalışması yapmak için bakan olmasına gerek yok. İnsanlar beni seviyor ve dolayısıyla talep ediyor ama partinin ittifakı, kıdemi ve bölgesel dengeyi göz önünde bulundurarak bir karar alması gerekiyor. Parti bana sorumluluk verirse bakanlık görevini kabul ederim ama bu benim arzum değil. İnsanlar benim tarafımda; bu benim gerçek gücüm!”